Stavanger Konserthus er et av Stavangers mest brukte, samt flotteste konsert- og konferanselokaler. Nybygget sto ferdig i 2012 og ligger nydelig plassert med utsikt til fjord og fjell. Konserthuset besøkes av over 250 000 mennesker årlig og arrangerer konserter fra sjangerene symfoni til hardrock.

Vi ble kontaktet for å komme på ideer til hvordan Stavanger Konserthus lettere kunne selge inn flere konferanser, samt nå et enda bredere publikum gjennom kinoreklamer. Flere byråer i byen ble kalt inn for å komme på ideer, og etter at alle hadde presentert forslagene, vant vi i Fabel konkurransen!

Vår løsning:

Salgsfilm:

For å gjøre det enklere for Konserthuset å selge inn flere konferanser, la vi frem at man MÅ visualisere mulighetene til målgruppen, for at de skal forstå hva som er mulig.

Ved å filme en haug av forskjellige arrangement, har vi fanget bredden, og mangfoldet av muligheter Stavanger Konserthus tilbyr sine kunder.

I samarbeid med stab på Stavanger Konserthus (tekst), samt John Derek Bishop (musikk), landet vi til slutt på en film som definitivt viser Stavanger Konserthus fra flere sider!

Kinoreklamer:

Vi la frem ideen om å spille på enkel humor som folk kan kjenne seg igjen i, får oppmerksomhet og skiller seg ut.

Ordet «stemning» ble et nøkkelord som går igjen i de fem forskjellige snuttene vi til slutt landet på!

NÅR: 2017

HVA: Video


MORE AWESOMENESS